• قیمت: 990 یورو+ نرخ پرواز
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397/10/24

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتلخدمات هتلقیمت دو تختهقیمت یک تختهکودک با تختکودک بدون تخت
BB990 یورو +
نرخ پرواز
1990 یورو +
نرخ پرواز
890 یورو +
نرخ پرواز
590 یورو +
نرخ پرواز

خدمات تور:

ویزا،پرواز ترکیش ،3 شب اقامت در مادرید و 3 شب بارسلون ،ترانسفر فرودگاهی و بین شهری،بلیت ورودی نمایشگاه،ترانسفر نمایشگاه و گشت شهری(درصورت به حدنصاب رسیدن گروه)،بیمه مسافرتی

 

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا:

1)اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن بامانده یکسان

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته‌­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌­های خانه­‌دار

* حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 6 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­‌باشد.

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

توضیحات:

شرایط کنسلی درزمان ثبت نام مشخص می گردد.

پرداخت50%مبلغ تور در هنگام ثبت نام الزامی می باشد.

درصورت افزایش نرخ بلیت هواپیما قبل از حرکت تور، تفاوت آن از مسافر دریافت خواهد شد.

ضمانت بازگشت به ازای هرنفر وجه نقد یا ضمانت بانکی دریافت می گردد.

درصورت عدم صدور ویزا توسط سفارت این شرکت هیچ تعهدی را برای صدور ویزا نخواهدداشت وپس از کسر مبلغ تعیین شده الباقی مبلغ مسترد می گردد.

مسئولیت کنترل پاسپورت مسافرین از بابت هرنوع ممنوعیت خروج ازکشور برعهده مسافر می باشد، در غیراینصورت مسئول هزینه های مربوط خواهد شد.