برای اخذ ویزای انگلستان ابتدا باید نوع ویزای خود را با مشورت با بخش ویزای شرکت پرستوسیر انتخاب نمائید.

همچنین می توانید با مراجعه به وب سایت https://www.gov.uk/check-uk-visa از نوع ویزای مورد نیاز خود مطلع شوید.

پس از انتخاب نوع ویزا و تکمیل فرم مربوط و ارائه مدارک وقت انگشت نگاری مشخص می گردد که باید در روز تعیین شده همراه با مدارک و فرم مربوط،برگه وقت و برگه واریز سفارت انگلیس به سفارت انتخاب شده مراجعه شود.

ویزای انگلیس

ویزای توریستی انگلیس :

این ویزا برای افرادی که قصد گردش یا دیدار از دوستان ، اقوام و آشنایان را دارند صادر می گردد.برای دریافت این ویزا متقاضی باید از وضعیت مالی و شغلی مناسبی برخوردار باشد.داشتن سابقه سفر به حوزه شنگن،استرالیا،ژاپن و آمریکا می تواند برای گرفتن این ویزا مفید باشد.متقاضی در صورت نداشتن دعوت نامه از فردی که در انگلستان زندگی می کند،می تواند رزرو هتل ارائه نماید.

متقاضیانی که تا کنون ویزای انگلستان را نداشته اند،فقط می توانند برای اخذ ویزای شش ماهه اقدام نمایند،اما مسافرانی که در 10 سال گذشته حداقل 1 ویزای توریستی 6 ماهه دریافت نموده اند ،می توانند برای ویزای چندبار ورود(Multiple) اقدام نمایند.همچنین متقاضیانی که قبلا ویزای 2 ساله داشته اند می توانند برای ویزای 5 ساله اقدام نمایند.

صدور ویزاهای فوق براساس صلاحدید سفارت خواهد بود و ممکن است مدت زمان ویزای صادر شده کمتر از مدت زمان درخواست شده باشد یا ااینکه ویزای درخواست شده صادر نگردد که در هر دو صورت هزینه پرداختی قابل استرداد نمی باشد.

ویزای تجاری انگلیس :

این ویزا برای افراد جهت انجام امور کاری و شرکت در نمایشگاه و یا جلسات تجاری معتبر صادر میشود. داشتن دعوت نامه و رزرو هتل برای این ویزا الزامی می باشد مگر اینکه درخواست کننده علاوه بر دعوت نامه کاری یک دعوت نامه هم از طرف اقوام،دوست یا آشنایانی که در انگلستان زندگی می کنند داشته باشد.افرادی که برای شرکت در نمایشگاه یا کنفرانس در انگلیس ثبت نام کرده اند می توانند از برگه ثبت نام به جای دعوت نامه تجاری استفاده کنند.

ویزای ازدواج انگلیس :

این نوع ویزا برای اشخاصی که قصد ازدواج با فردی که اقامت دائم انگلیس را داشته باشد یا شهروند انگلیس باشد اقدام می شود.این ویزا فقط جهت مسافرت و ثبت ازدواج می باشد و جزو ویزای اقامتی به حساب نمی آید.

ویزای تحصیلی انگلیس :

ویزای تحصیلی به دو دسته تقسیم می شود : 

1.Tire4 :

برای کسانی که قصد تحصیل در مقاطع مختلف مدرسه و دانشگاه در انگلستان را دارند.متقاضیان این ویزا پس از دریافت پذیرش از دانشگاه یا مدرسه مورد نظر در انگلستان باید درخواست صدور(Confirmation of Acceptance for Studies) Cas Letter نمایند.Cas Letter نامه ای از طرف دانشگاه یا دبیرستان می باشد که جزئیات تحصیلی و کد های مورد نیاز یرای ویزا در آن قید شده است.پس از دریافت این نامه متقاضی می تواند نسبت به درخواست اخذ وقت سفارت اقدام نماید .

2.Short-Term Study :

این ویزا برای گذراندن دوره های تحصیلی کمتر از 1 سال مانند دوره های زبان آموزی یا فرصت های مطالعاتی صادر می شود.متقاضیان این ویزا می توانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه یا موسسه نسبت به درخواست اخذ وقت سفارت اقدام نمایند.

همین حالا با ما تماس بگیرید ! تلفن : 44 55 53 77  

انگلیس

مدارک مورد نیاز برای دریافت وقت سفارت انگلستان :

  • اسکن صفحه اول پاسپورت
  • فرم درخواست وقت سفارت تکمیل شده فارسی
  • در صورت داشتن دعوت نامه اسکن دعوت نامه و مدارک اقامتی دعوت کننده

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی انگلستان :

  • مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی انگلستان :
  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان بازگشت از سفر
  • اصل پاسپورت های قبلی
  • نسخه تکمیل شده فرم آنلاین درخواست ویزا به همراه برگه تائیدیه وقت و تائیدیه واریزی وجه سفارت که توسط شرکت پرستو سیر انجام می شود
  • 2 قطعه عکس 3.5 * 4.5 
  • اصل یا کپی دعوت نامه معتبر و در صورت نداشتن دعوت نامه ارائه واچر تائید شده هتل الزامیست
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی (گواهی اشتغال به کار با ذکر تاریخ درخواست  و موافقت با مرخصی و اینکه این مرخصی با حقوق است یا خیر،جواز کسب،پروانه فعالیت،کارت بازرگانی،لیست بیمه 6 ماه آخر،برگه مالیات پرداخت شده،کارت پرسنلی،حکم کارگزینی،حکم بازنشستگی،کارت بازنشستگی،پروانه مطب،کارت مهندسی،کارت دانشجوئی....)
  • رزرو بلیط
  • مدارک میزبان در انگلستان (دعوت نامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده،پرینت حساب بانکی،مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد،فیش حقوقی،سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه آن،آخرین برگ مالیات پرداخت شده،قبوض پرداختی از قبیل آب،برق،گاز ....)
  • اصل ریز پرینت 3 ماهه آخر حساب شخصی و جاری  ،سپرده های بانکی ..... به زبان لاتین
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی،درصورت اجاره دادن ملک اصل و ترجمه اجاره نامه آن
  • برای مدیران و سهام داران ریز پرینت 6 ماه آخرحساب شرکتی و شخصی به زبان لاتین
  • ترجمه رسمی برای تمامی مدارک فوق کافیست و نیازی به مهر و تائید دادگستری نمی باشد
  • حضور شخص متقاضی در سفارت انگلیس برای انجام انگشت نگاری و ارائه مدارک برای تمامی انواع ویزا الزامی می باشد
  • زمان انگشت نگاری حدود 20 دقیقه خواهد بود.در صورتی که متقاضی از مرکز ویزای تهران اقدام نماید نتیجه ویزا پس از 15 روز کاری به توسط پست به آدرس پستی متقاضی ارسال خواهد شد.در صورتی که ازطریق آنکارا یا استانبول اقدام شود متقاضی ملزم به دریافت برگه عبور می باشد و حتما باید 2 روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشند تا برگه عبور برایشان صادر شود و پس از آن برای پیکاپ اقدام کنند