اخذ ویزای اندونزی

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

  • ویزای توریستی (گردشگری)
  • ویزای تجاری
  • ویزای خبرنگاری
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی

ویزای توریستی به چه کسانی تعلق می گیرد؟

این نوع از ویزا برای کسانی صادر می شود که قصد تفریح و بازدید از این شهر را دارند. مدت زمان اعتبار این ویزا یک ماه است و دارندگان آن به هیچ عنوان اجازه کار یا اقامت بیشتر از مدت تعیین شده در ویزا را ندارند. ویزای توریستی تنها در قالب بلیط هتل صادر می شود.

شرایط و نکته‌ها

  • دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.
  • مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.
  • صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.
  • ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ پس بهتر است تا حداقل دو هفته پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز :

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس 4*3
  • کپی صفحه اول 
  • کپی کارت ملی 
  • بلیط و واچر هتل 
  • آدرس منزل و محل کار و تلفن تماس 
  • تمکن مالی به مبلغ 10 میلیون تومان.

 

آدرس سفارت اندونزی :