اخذ ویزای هنگ کنگ

مدارک مورد نیاز ویزای هنگ کنگ :

  • اسکن پاسپورت با حداقل 8 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عکس 4*6
  • گواهی تمکن مالی به مبلغ 12 میلیون تومان 
  • گواهی اشتغال به کار به لاتین با ذکر سمت و حقوق ماهیانه به دلار و تاریخ شروع به کار
  • کپی ویزاهای قبلی در صورت موجود
  •  رزور بلیط
  •  تکمیل فرم مشخصات فردی
  • 3 ماه اعتبار ، 1 ماه اقامت دوبار ورود 
  • مدت زمان اخذ ویزا 40 الی 60 روز کاری