هزینه صدور ویزای توریستی : 250 دلار

 

افرادی که با به عنوان توریست قصد سفر به کشور کوبا را دارند باید برای اخذ ویزای توریستی کوبا اقدام نمایند. و به دلیل توریستی بودن نوع ویزا، این نوع ویزا به مسافر اجازه‌ کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.

برای دریافت ویزای توریستی کوبا چه مدارکی باید ارائه کنیم :

  • پر کردن فرم درخواست ویزای کوبا به زبان انگلیسی یا اسپانیایی
  • پر کردن سوگند نامه ویزای کوبا به زبان فارسی
  • اصل گذرنامه با دارابودن حداقل 6 ماه اعتبار از زمان ورود به کوبا
  • رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت به مقصد کوبا

( افرادی که درخواست ویزای ترانزیت دارند باید ادامه مسیر خود تا گشور بعدی را نیز ارائه دهند )

  • بیمه نامه مسافرتی + کپی
  • رزرو هتل

( رزرو هتل باید به تعداد روزهای اقامت تهیه شود و چنانچه قصد رفتن به دیگر شهرها را نیز دارید حتما باید رزرو شهرهای مربوط نیز ارائه شود )

  • گواهی اشتغال به کار ( ترجمه به زبان انگلیسی )
  • صورت وضعیت بانکی یکماه آخر ( ترجمه به انگلیسی )

( پرینت حساب بانکی و تمکن مالی با مهر بانک مربوطه،حداقل موجودی 25 میلیون تومان )

  • عکس 4×3 رنگی : 2 قطعه
  • اصل شناسنامه (کپی از تمام صفحات و کارت ملی ( کپی پشت و رو )
  • سند ملکی به نام شخص یا خانواده درجه یک به همراه کپی
  • تعهد محضری با این عنوان که : شخص مورد نظر بعنوان توریست (گردشگر) به کشور کوبا سفر نموده و در طول مدت اقامت خود هیچ اقدام و فعالیت غیر توریستی انجام نداده و پس از پایان مهلت ویزا، کشور کوبا را ترک خواهد نمود،سپس این تعهد نامه به زبان انگلیسی یا اسپانیایی ترجمه گردیده و به همراه اصل نسخه فارسی آن ارائه شود.
  • کپی ویزاهای شنگن،آمریکای لاتین و یا دیگر کشورهای معتبر دنیا ( درصورت موجود بودن )

*تمامی مدارک مورد نیاز ویزای کوبا باید به صورت کامل تهیه گردیده و در صورت نقص مدارک،شخص متقاضی ویزای کوبا تا 2 ماه بعد نمی تواند اقدام به دریافت ویزا نماید*

*جهت درخواست ویزای کوبا باید 1 ماه قبل از تاریخ رزرو بلیط اقدام نمائید*

* مدارک مورد نیاز ویزای کوبا که نیاز به ترجمه دارند،ترجمه غیر رسمی بوده و نیازی به تائیدیه دادگستری ندارد و فقط سربرگ مترجم مورد نیاز است*

*گواهی اشتغال به کار برای ارائه به سفارت کوبا جهت اخذ ویزای کوبا می تواند مستقیما روی سربرگ شخص یا شرکت به انگلیسی صادر شود*

*درخصوص ویزای ترانزیت کوبا نیاز به ارائه رزروهتل،بلیط پرواز و سند ملکی نمی باشد*

اخذ ویزای کوبا
اخذ ویزای کوبا