-تجاری شش ماهه سینگل (1 بار ورود) ، 30 روز اقامت 

-تجاری شش ماهه دبل (2 بار ورود) ، 30 روز اقامت 

-تجاری شش ماهه مولتی پل ، 30 روز اقامت

-تجاری یکساله مولتی پل ، 30 روز اقامت

  • ویزای تجاری چین (F) برای بازدید، تحقیق، سخنرانی،تجارت،مبادلات در زمینه های علمی،فن آوری و فرهنگ،مطالعه پیشرفته یا کارآموزی صادر میشود واعتبار آن حداکثر برای 6 ماه است
  • ویزای دانشجویی چین  (X) این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از 6 ماه نیز صادر میشود
  • ویزای کار چین (Z) به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری یا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسر متقاضی / همسر و فرزندان صغیر وی صادر میشود
  • ویزای خدمه چین (C) برای خدمه ی قطار بین المللی،هواپیمای مسافربری یا کشتی و... جهت ورود به چین صادر میشود
  • ویزای روزنامه نگاری چین(J-1,J-2) :
    • . J-1 ویزایی است که برای یک روزنامه نگار خارجی مقیم در چین و همسفر همراه او و فرزندان صغیر وی صادر میشود
    • . J-2  ویزایی است که برای یک روزنامه نگار جهت بازدید از چین برای پوشش خبری به طور موقت صادر میشود 
  • ویزای ترانزیت چین (G) برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر میشود در شرایطی که متقاضی به مدت بیش از 24 ساعت در فرودگاه چین اقامت دارد یا مجبور به ترک فرودگاه است
  • اقامت دائم چین (D) جهت شهروند خارجی که مجاز به اقامت دائم در چین است صادر میشود
  • ویزای توریستی چین (L) برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری،ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر میشود
ویزای چین

 مدت زمان لازم برای صدور ویزای چین

به طور معمول صدور هر یک از انواع ویزای چین به مدت 4 روز کاری طول میکشد.البته این فرایند برای ویزای اکسپرس (فوری) 2 تا 3 روز کاری می باشد.

نکات 

  • برای صدور ویزای گروهی ، حداقل 5 پاسپورت لازم است
  • برای صدور ویزای یکساله مولتی پل ، حداقل 6 ویزای قبلی لازم است
  • برای صدور ویزای شش ماهه مولتی پل، حداقل 4 ویزای قبلی لازم است
  • برای صدور ویزای شش ماهه دبل (2 بار ورود) ، حداقل 1 ویزای قبلی لازم است
  • برای صدور ویزاهای تجاری در صورت لزوم حضور مسافر در سفارت الزامی است
  • حضور مسافر در ایران الزامی است
 
 
 
 
 

ویزای عادی چین

7 روز کاری - 125 دلار

ویزای فوری چین

5 روز کاری - 155 دلار

 
 
 
 

اعتبار،تعداد دفعات ورود و مدت زمان اقامت ویزای چین

 

اعتبار ویزا به این معنی است که ویزا برای چه مدتی معتبر است؛ برای ورود به چین میتوان از تاریخ صدور تا قبل از تاریخ انقضای درج شده در ویزا ( 24 ساعت مانده به پایان اعتبار ویزا به وقت پکن ) اقدام کرد.

البته در صورتی اتمام تاریخ اعتبار ویزا در هر حالتی (فرد به تعداد ذکر شده در ویزا به خاک چین تردد کرده باشد یا هیچ تعداد دفعات ورودی وجود نداشته باشد)، ویزا از درجه اعتبار ساقط است و در این حالت حامل آن باید برای ویزای جدید از قبل اقدام کند.

 

در صورتی که شهروند خارجی که پس از پایان تاریخ انقضای ویزای خود اقدام به ترک خاک چین نکند، مشمول جریمه و مجازات های دیگر برای نقض قانون جمهوری خلق چین در کنترل ورود و خروج بیگانگان خواهد شد. در صورت تمایل به اقامت طولانی تر از مدت زمان اقامت مجاز در ویزا، متقاضی باید قبل از پایان اعتبار ویزا از مقامات امنیت عمومی  محلی مجاز به تمدید ویزا تقاضای تمدید ویزا نماید.

برای اخذ ویزای چین می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید . 77535544 021

ویزای چین

 مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای چین

  • اصل گذرنامه با اعتبار به مدت حداقل 6 ماه دیگر با حداقل 3 صفحه خالی
  • تمکن مالی به مبلغ 12.000 میلیون تومان
  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • دو قطعه عکس رنگی،این عکس باید جدید،از روبرو، در ابعاد 3/3*8/4 میلی متر و بدون پوشش سر باشد.( یکی از عکس ها باید به فرم الصاق شده و عکس دیگر همراه گذرنامه تحویل شود.)
  • درخواست برای ویزای خانواده : اصل دعوتنامه ی رسمی واحد مجاز،مدارک شغلی و یا گواهی تحصیلی دعوت کننده
  • درخواست برای ویزا سفر شخصی : اصل دعوتنامه رسمی از سفر شخصی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی
  • درخواست برای ویزا گروهی : اصل دعوتنامه سفر گروهی صادر شده توسط یک واحد مجاز چینی