ویزای توریستی

ویزای سرمایه گذاری

ویزای تحصیلی

پیکاپ ویزای کانادا

 

کانادا یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصد گردشگران و مهاجران قرار داردبا توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به این کشور مقررات بسیار محکمی از سوی دولت این کشور برای شهروندان خارجی برای این کشور وضع شده است.

در صورت آشنایی با شرایط مراحل و مدارک مورد نیاز میتوان ویزای این کشور را نیز دریافت کرد.

نکته قابل توجه اینکه درحال حاضر، به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران،کلیه ی فعالیت های این سفارت در به حالت  تعلیق درامده و شهروندان ایرانی برای دریافت روادید میتوانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در  کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در شهر آنکارا،پایتخت کشور ترکیه،مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند.

البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه های کانادا در کشورهای هم جوار اتلاف هزینه و زمان را در بر دارد، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول ترین و کم هزینه ترین و نیز سریعترین راه ممکن به نظر میرسد.

مدارک لازم برای صدور ویزای حضوری کانادا

  1. تکمیل فرم درخواست (برای دریافت این فرم ها میتوان به وبسایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرد)
  2. گذرنامه دارای اعتبار (حداقل 6 ماه)
  3. دو قطعه عکس پرسنلی پشت نویسی شده (نام و سال تولد)
  4. سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه ی بازگشت به ایران