ویزای کانادا – دانستنی ها

دانستنی هایی در مورد ویزای کانادا:

ویزا (روادید) در اصل مجوز ورود به یک کشور است، برای ورود به برخی کشورها، نیاز به اخذ ویزا نیست، ولی برای سفر و مهاجرت به اکثر کشورها مانند کانادا، علاوه بر پاسپورت، نیاز به ویزا نیز دارید. سالهاست که به دلایل متعدد، مهاجران زیادی به مقصد کانادا کشور را ترک می کنند، کانادا دومین کشور بزرگ در دنیاست و جز کشورهایی است که بیشترین کارجو و دانشجو را سالانه به سمت خود جذب می کند. دلایل متعددی برای اخذ ویزای کانادا و سفر به این کشور وجود دارد.

  • یکی از دلایل مهم و اساسی برای گردشگران و متقاضیان اخذ ویزای کانادا، روال سریع و آسان برای دریافت ویزاست.
  • همچنین این کشور از لحاظ کیفیت و نحوه زندگی شهرت جهانی دارد.
  • تنوع آب و هوا و چند فرهنگی بودن این کشور، زندگی را برای مهاجران راحت تر کرده است. همچنین مردم کانادا با فرهنگ های مختلف بیشتر از سایر کشورها کنار آمده اند.
  • نیاز بالای کشور کانادا به نیروی کار باعث شده کارجویان زیادی سالانه به این کشور وارد شوند. همچنین ساختار اقتصادی این کشور بسیار قوی و کم تحول است.
  • هزینه های به نسبت پایین تحصیل در دانشگاه های کانادا باعث جذب دانشجویان زیادی شده است.
  • و...

این دلایل و بسیاری از دلایل دیگر باعث شده که روزانه تعداد زیادی برای اخذ ویزای کانادا به سفارت این کشور مراجعه کنند؛ اما روال اخذ ویزای کانادا چگونه است و در چه صورتی می توان راحت تر اقدام به گرفتن ویزای این کشور کرد؟

  • در ابتدا باید مشخص کنید که دلیل شما برای اخذ ویزای کانادا و مهاجرت به این کشور چیست. برای هر نوع مهاجرتی ویزای خاصی باید دریافت کرد، به عنوان مثال ویزای توریستی برای مقاصد گردشگری، ویزای مبادله ای و یا ویزای کار و...
  • با مراجعه به سفارت کانادا و ارائه مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا می توانید اقدام به اخذ ویزا کنید. البته می توان به صورت آنلاین نیز فرم درخواست ویزا الکترونیک را پر کرده، هزینه لازم را پرداخت کنید و برای درخواست ویزا اقدام کنید.
  • اگر به همراه خانواده و فرزندان قصد سفر دارید، باید اطلاعات مربوط به آن‌ها را نیز پر کنید.

برای اخذ ویزای کانادا چه مدارکی مورد نیاز است؟

  • گذرنامه شما باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
  • فرم های مربوطه در وب سایت اداره مهاجرت کانادا تکمیل شده باشند.
  • سند تمکن مالی که نشان دهد شما قادر به پرداخت هزینه های سفر و اقامت و همچنین برگشت به ایران خواهید بود.
  • مشخصات همسر و فرزندان در لیست اصلی باید ثبت شود.
  • دو قطعه عکس پرسنلی دارای مشخصات در پشت.
  • پرداخت هزینه ویزا از طریق بانک تجارت. این هزینه قابل استرداد نیست.
  • حداقل یک ماه قبل از زمان خروج باید برای صدور ویزا اقدام کنید؛ زیرا مراحل اخذ ویزا زمان بر است.

با توجه به اینکه شما برای چه منظور اقدام به اخذ ویزا کرده اید، مدت زمانی خاص برای اعتبار ویزا در نظر گرفته می شود. ویزای الکترونیک به مدت 5 سال اعتبار دارد؛ ولی در شرایطی نیز این اعتبار می تواند از بین برود.

  • در صورتی که صدور ویزای الکترونیک اعتبار خود را از دست دهد.
  • اعتبار گذرنامه فعلی لغو شود.
  • سیستم فعلی تعلیق شود و از سیستم جدیدی برای صدور ویزا استفاده شود.

افسر اداره مهاجرت باید اطمینان خاطر از بابت یک سری مسائل پیدا کند:

  • گواهی سلامت تکمیل شده
  • تضمین زمان خروج پس از اتمام ویزا
  • عدم سو پیشینه کیفری
  • ارائه تمامی مدارک مورد نیا
  • عدم ایجاد خطر و مشکلات امنیتی برای شهروندان و دولت کشور کانادا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *