ویزای توریستی کانادا

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا،دیدار اقوام و آشنایان،شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند،به عنوان ویزیتور کوتاه مدت در خواست خود را ارائه می دهند.توجه فرمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید ،گزینه ای برای تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد.تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع می شوند و در نهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا ویک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.از آنجایی که در اکثر موارد،تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است،پیشنهاد می کنیم در صورتیکه اعتبار گذرنامه شما کم است،آن را تعویض نمایید.اعتبار کل ویزای کامادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بار ورود باشد،اجازه سفر ها مکرر را به دارنده آن می دهد.

نکته : توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود ،بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت داشته باشد.

 

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی  

1-اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود خروج دارد،حتما باید اسکن رنگی شود”

2-ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان

3-ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند”

4-تکمیل فرم در خواست ویزا (فرم فارسی مشخصات فردی در خواست کانادا)

5-تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (فرم فارسی مشخصات فردی در خواست کانادا)

6-یه قطعه عکس 4*3 رنگی زمینه سفید و جدید

10-دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده.(در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است)

11-رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

7-اصل و ترجمه مدارک شغلی (با توجه به نوع شغل فرد شامل یکی از موارد زیر می باشد)

 ◄جواز کسب  ◄کارت نظام پزشکی + پروانه مطب ◄روزنامه رسمی شرکت(آگهی تاسیس+ آگهی آخرین تغییرات شرکت)

 ◄گواهی اشتغال به کار +فیش حقوقی + سوابق بیمه  ◄حکم کارگزینی + حکم بازنشستگی  ◄ پروانه وکالت

 ◄گواهی شورای اصناف یا اتحادیه  ◄ گواهی اشتغال به تحصیل (جهت محصلی و دانشجویان)  ◄ غیره…

8-ترجمه سند ملکی در صورت موجود بودن

9-گردش حساب سه ماه آخر که نشان دهنده مبلغ درامد ماهیانه باشد و نامه تمکن به زبان انگلیسی ممهور به مهر بانک

12-رضایتنامه کتبی والدین برای خروج فرزند،در صورتی که فرزند زیر 18 سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر کند.

 

                    ֎֎֎ تمامی مدارک ترجمه شده با تائید دادگستری ارائه شود֎֎֎