متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا،دیدار اقوام و آشنایان،شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند،به عنوان ویزیتور کوتاه مدت در خواست خود را ارائه می دهند.توجه فرمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید ،گزینه ای برای تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد.تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع می شوند و در نهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزای توریستی کانادا ویک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.از آنجایی که در اکثر موارد،تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است،پیشنهاد می کنیم در صورتیکه اعتبار گذرنامه شما کم است،آن را تعویض نمایید.اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بار ورود باشد،اجازه سفر ها مکرر را به دارنده آن می دهد.

دریافت ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی

  1. اصل پاسپورت های جدید و قدیمی "صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود خروج دارد،حتما باید اسکن رنگی شود"
  2. ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
  3. ترجمه سند ازدواج "اگر زن و شوهر با هم اقدام کنند"
  4. تکمیل فرم در خواست ویزا (فرم فارسی مشخصات فردی در خواست کانادا)
  5. تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (فرم فارسی مشخصات فردی در خواست کانادا)
  6. یه قطعه عکس 4*3 رنگی زمینه سفید و جدید
  7. اصل و ترجمه مدارک شغلی (با توجه به نوع شغل فرد شامل یکی از موارد زیر می باشد)◄جواز کسب  ◄کارت نظام پزشکی + پروانه مطب ◄روزنامه رسمی شرکت(آگهی تاسیس+ آگهی آخرین تغییرات شرکت)◄گواهی اشتغال به کار +فیش حقوقی + سوابق بیمه  ◄حکم کارگزینی + حکم بازنشستگی  ◄ پروانه وکالت◄گواهی شورای اصناف یا اتحادیه  ◄ گواهی اشتغال به تحصیل (جهت محصلی و دانشجویان)  ◄ غیره...
  8. ترجمه سند ملکی در صورت موجود بودن
  9. ریز پرینت گردش حساب چهار ماه آخر که نشان دهنده مبلغ درامد ماهیانه باشد و نامه تمکن به زبان انگلیسی ممهور به مهر بانک
  10. دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده.(در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است)
  11. رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  12. رضایتنامه کتبی والدین برای خروج فرزند،در صورتی که فرزند زیر 18 سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر کند.

 تمامی مدارک ترجمه شده با تائید دادگستری ارائه شود        

انواع ویزای توریستی کانادا چیست؟

    • ویزای یکبار ورود (Single Entry)
  • ویزای چندبار ورود (Multiple Entry)

شرایط کلی برای شهروندان ایرانی متقاضی ویزای کانادا چیست؟

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند :
  • تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
  • ارائه ی تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
  • ارائه ی تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
  • عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
  • عدم سوء پیشینه ی کیفری
  • ارائه ی گواهی سلامت
  • ارائه ی کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره ی مهاجرت

مراحل درخواست ویزا

چنانچه برای تحصیل , کار , گردش یا ملاقات با بستگان خود قصد سفر به کانادا را دارید برای ارائه درخواست ویزا ابتدا فرم مشخصات خانوادگی و فرم مشخصات فردی برای هر مسافر را تکمیل فرمایید و مدارک مورد نیاز را تهیه نموده با توجه به شرایط خوبی که برای گرفتن ویزای توریستی کانادا وجود دارد شانس اخذ ویزای مولتی ۵ ساله افزایش یافته است، شما می توانید با داشتن دعوت نامه یا مدارک مناسب با همکاران بخش کانادای شرکت پرستو سیر  مراجعه و اقدام به درخواست ویزا نمایید.

مدت و اعتبار ویزا

مدت و اعتبار ویزا ویزای الکترونیک از زمان صدور تا مدت 5 سال دارای اعتبار است مگر در موقعیت های زیر :
  • اتمام اعتبار گذرنامه ی متقاضی
  • لغو اعتبار صدور ویزای الکترونیک
  • تعلیق سیستم فعلی و استفاده از سیستم جدید برای ثبت نام و صدور ویزا
اطلاعات-ویزای-کانادا

مدارک لازم برای صدور ویزای حضوری کانادا

  • تکمیل فرم درخواست (برای دریافت این فرم ها میتوان به وبسایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرد)
  • گذرنامه دارای اعتبار (حداقل 6 ماه)
  • دو قطعه عکس پرسنلی(4*3) پشت نویسی شده (نام و سال تولد)
  • سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه ی بازگشت به ایران

نکات مهم

  • همراهان فرد متقاضی مانند همسر و فرزندان ملزم به تکمیل فرم تقاضای مجزا نیستند؛ ولی، کلیه مشخصات آنها باید در لیست اصلی درج شود
  • در صورت نیاز به آزمایش های پزشکی سه ماه زمان بررسی و صدور ویزا افزوده میشود
  • هزینه ی درخواست ویزا غیرقابل استرداد می باشید و در هنگام ثبت نام بصورت کامل دریافت می گردد.
  • در صورت نیاز و یا بروز هر مشکلی در زمان حضور در کانادا شهروندان ایرانی میتوانند به سفارت ایران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند
  • از تاریخ اول دسامبر سال 2011، والدین ، پدربزرگ و مادر بزرگ شهروندان کانادا میتوانند از «سوپر ویزا» برای سفر به کانادا استفاده کنند این ویزا تا دو سال دارای اعتبار بوده و این افراد میتوانند بدون درخواست مجدد ویزا، تا پایان اعتبار آن بارها به کانادا سفر کنند
  • حد اکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا به مدت 6 ماه است
  • از تاریخ 11 دسامبر 2013، کلیه شهروندان ایرانی متقاضی ویزا ملزم به ارائه ی داده های بیومتریک از قبیل عکس و اثر انگشت هستند
همچنین، با توجه به زمان بر بودن مراحل صدور ویزا توصیه میشود تا متقاضیان حداقل یک ماه پیش از موعد خروج (زمان سفر) اقدام به ارائه ی درخواست خود به همراه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا کنند